MINI Jumpstarter/Charger - WANNAHAVE
Verberg foto
Bijgewerkt: 28-February-2024 10:00

MINI Jumpstarter/Charger - WANNAHAVE

Mini Starthulp/Lader - Een geniaal apparaat.
Door Marc Vorgers

De MINI Jumpstarter/Charger is een klein apparaat in staat tot grote daden! Het apparaat is bij uitstek geschikt voor klassieke auto eigenaren. Het apparaatje kan de auto starten (ook diesels) wanneer de accu bijna geheel is ontladen! Verder is het een handig kleinood voor diverse auto gerelateerde toepassingen. In ‘oldtimers’ zonder 12V of zonder sigarettenaansteker kan het apparaat gebruikt worden om de navigatie langdurig te voeden, telefoons op te laden en zelfs om een elektrische bandenpomp van stroom te voorzien.

Verder kan de MINI Starthulp/Lader worden gebruikt om een veelheid aan elektrisch apparaten te voeden of te laden op plaatsen waar geen stroom aanwezig is of wanneer u de originele lader van een apparaat vergeten bent. Het apparaat voedt 12V, 16V en 19V apparaten en het heeft een capaciteit van 14000 mAh! Er wordt een universele kabel meegeleverd met diverse connectoren om op telefoons, tablets en laptops aangesloten te worden. Dit inclusief USB, mini USB, Iphone en ipad (oude en nieuwe aansluiting.) Het apparaat is voorzien van een krachtige LED lamp die in het donker erg handig is.

Alle accessoires die u op de foto ziet zitten in de doos. De MINI Jumpstart/Charger, opberg etui, startkabels, 110/220V lader, autolaadsnoer en de universeel kabel met verschillende aansluitingen.

Bovengetekende heeft het apparaat in zijn standaarduitrusting opgenomen. De MINI Jumpstart/Charger gaat mee in de fototas tijdens alle fotosessies en natuurlijk ook mee op vakantie en ander klassieke auto trips!

De MINI Jumpstarter/Charger is te koop bij imparts.

Prijs: Euro 195,-- inclusief BTW, exclusief verzendkosten. 

Imparts
Contact
Adres
Routekaart
Telefoon: +31 (0)26 442 99 37
Bonnetstraat 33
6718 XN Ede
Nederland
Fotoreportage